Tel: 0228-522775

De middend 232
1611 KN Bovenkarspel

Tel: 0228-522775

De Middend 232
1611 KN Bovenkarspel

wie  zijn wij?

feminine

Welkom op onze website.

Voor de nieuwste fashiontrends bent u hier op het juiste adres! In 1999 hebben wij 'moeder & dochter' met beide handen de geweldige kans aangepakt om een modezaak te openen in Winkelcentrum Streekhof met een luxe uitstraling in het lage segment. 

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment dameskleding van kleine tot grote namen in verschillende stylen en voor diverse leeftijden. Als accesoires kunt u kiezen uit tassen, riemen en sieraden. Het leukste is dat onze winkel er elke week weer nieuwe kleding bij krijgt.

Ondertussen zijn we in 2009 van 100m2 naar 160m2 winkelplezier gegaan en zijn een begrip in De Streek.

U bent van harte welkom om even een kijkje te nemen in onze winkel. We helpen u graag verder en kunnen professioneel advies geven door onze jarenlange ervaring in de mode. De drempel ligt laag dus stap gerust binnen om een kijkte te komen nemen!

Ook organiseren wij het hele jaar door verschillende activiteiten. Geregeld staat er een modeshow of modeflits op het programma waarbij onze nieuwe collectie word gepresenteerd. Begin januari zijn wij tevens ook altijd te vinden op de outletmarkt in Enkhuizen.

Is onze winkel nog onbekend voor u? Laat u dan verassen door onze mooie, verfrissende 'en niet geheel onbelangrijk' betaalbare collectie.

Graag tot ziens,

Team Feminine Fashion.